Naamiaisasut pienempiin ja suurempiin puoluetoiminnan juhliin


Puoluetoiminta keskittää useimmiten kaiken aikansa ajankohtaisten aloitteiden ajamiseen, kokouksiin, tuleviin vaaleihin valmistautumiseen ja muuhun tärkeään toimintaan, mutta toisinaan on hyväksi koko puoluehengelle, että politiikka jätetään hetkeksi taka-alalle ja keskitytään rentoutumaan ja nauttimaan. Puoluetoiminnalle mielenkiintoisia aktiviteetteja ovat esimerkiksi yhteiset päiväretket, illanistujaiset, keilaaminen tai muu sporttinen toiminta tai vaikkapa yhteiset naamiaisjuhlat.

Aktiviteetin valinta ja valmistelu

Oikeantyyppisen aktiviteetin valinta riippuu luonnollisesti osallistujien omista mielenkiinnon kohteista, kuinka paljon aikaa aktiviteetin suorittamiseen on ja ennen kaikkea siitä, kuinka suuri budjetti on käytettävissä. Aktiviteetin ei suinkaan tarvitse olla mitään monimutkaista varsinkin, kun ajatuksena on rentoutuminen ja ajan viettäminen yhdessä.

Naamiaisjuhlien järjestämiseen löytyy aina hyvä syy – vaikka Halloween ei olisi lähimaillakaan! Ajan ja rahan säästämiseksi kaikki tarvittava kannattaa mahdollisuuksien mukaan tilata yhdestä ja samasta paikasta. Naamiaisjuhliin kaiken tarvittavan tarjoaa verkkokauppa Partyking, jonka valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin pienemmän kuin isomman puoluetoiminnan tapahtumaan. Verkkokaupasta on helppo tilata yhdessä naamiaisasujen kanssa myös rekvisiitta, koristeet sekä ruoat ja alkoholittomat juomat.

Kaikki valmiina myös muihin tärkeisiin hetkiin

Lisäksi, jos suoranaiset naamiaisjuhlat eivät herätä osallistujien keskuudessa suurta suosiota, Partykingin valikoiman avulla on mahdollista järjestää kaikentyyppisiä juhlia aina teemabileistä yksinkertaisempiin illanistujaisiin tai grillijuhliin. Jos jäsenen tärkeä merkkipäivä lähestyy, Partykingistä on mahdollista tilata myös mieleenpainuvat lahjat esimerkiksi suunnittelemalla eläkepäivien, syntymäpäivien tai muun merkkipaalun juhlistamiseksi hauskalla lausahduksella tai omalla kuvalla varustettu rintamerkki, tyyny, muki, kangaskassi tai vaikkapa lasinalunen.

Yhteisten aktiviteettien järjestäminen ja puolueen toimintaan osallistuneiden henkilöiden merkkipäivien muistaminen ovat tärkeitä hetkiä, jotka kasvattavat puoluehenkeä ja parantavat jäsenten välistä dynamiikkaa. Kun toiminnan pohjana on hyvä yhteishenki, on helpompi puhaltaa yhteen hiileen ja saavuttaa asetetut tavoitteet.

politics